Lepkie Bułeczki
Lepkie bułeczki wymagają ok. 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Ten przepis służy 9. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Głowa do sklepu i odebrać oryginalną mieszankę, brązowy cukier, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Najlepsze Lepkie Bułeczki, Lepkie Bułeczki, oraz Lepkie Bułeczki.
Instrukcje
Wymieszać brązowy cukier, pudding wymieszać (suchy), masło, mleko i cynamon; odstawić.
Drożdże rozpuścić w ciepłej wodzie w średniej misce. Mieszać w Bisquick wymieszać do miękkiego ciasta formy.
Umieścić ciasto na powierzchni dobrze odkurzone Bisquick mix. Zagnieść około 20 razy lub do uzyskania gładkości.
Posypać dodatkowym Bisquick mix (do 1/4 szklanki), jeśli ciasto jest zbyt lepkie.
Rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 15x9 cali.
Rozłóż trzy czwarte masy budyniowej na cieście.
Zwinąć mocno, zaczynając od 15-calowej strony. Szczypta krawędzi ciasta w rolce, aby dobrze uszczelnić.
Rozłóż pozostałą mieszaninę puddingu równomiernie w kwadratowej patelni o wymiarach 9x9x2 cale.
Na patelni równomiernie posypać orzechami pekan.
Na patelni ułożyć plasterki lekko od siebie. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce 25 do 30 minut lub aż podwójne.
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Piec odkryte 25 do 30 minut lub do złotego koloru. Natychmiast obróć patelnię do góry nogami na żaroodporny talerz do serwowania.
Niech pan pozostanie 1 minutę.