Lepkie Bułeczki
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 136 kalorii. Jeśli 27 centów za porcję spada w budżecie, lepkie bułeczki mogą być świetne bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 9. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, brązowy cukier, budyń waniliowy i ciasto napełniania mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Lepkie Bułeczki, Lepkie Bułeczki, oraz Lepkie Bułeczki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać brązowy cukier, pudding wymieszać (suchy), masło, mleko i cynamon; odstawić.
Drożdże rozpuścić w ciepłej wodzie w średniej misce. Mieszać w Bisquick wymieszać do miękkiego ciasta formy.
Umieścić ciasto na powierzchni dobrze odkurzone Bisquick mix. Zagnieść około 20 razy lub do uzyskania gładkości.
Posypać dodatkowym Bisquick mix (do 1/4 szklanki), jeśli ciasto jest zbyt lepkie.
Rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 15x9 cali.
Rozłóż trzy czwarte masy budyniowej na cieście.
Zwinąć mocno, zaczynając od 15-calowej strony. Szczypta krawędzi ciasta w rolce, aby dobrze uszczelnić.
Rozłóż pozostałą mieszaninę puddingu równomiernie w kwadratowej patelni o wymiarach 9x9x2 cale.
Na patelni równomiernie posypać orzechami pekan.
Na patelni ułożyć plasterki lekko od siebie. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce 25 do 30 minut lub aż podwójne.
Piekarnik rozgrzać do 375ºF.
Piec odkryte 25 do 30 minut lub do złotego koloru. Natychmiast obróć patelnię do góry nogami na żaroodporny talerz do serwowania.
Niech pan pozostanie 1 minutę.