Lepka tajska wieprzowina
Przepis lepki tajski wieprzowina może być wykonane w około 30 minut. Na 64 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 240 kalorii, 13g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Mieszanka kolendry, ząbek czosnku, tłuste chilli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kuchni azjatyckiej. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Extra Sticky Thai BBQ żeberka z orzechowym sosem BBQ + Sweet Thai Ginger Slaw, Lepki Tajski Kurczak, oraz Lepkie Tajskie Skrzydełka Z Kurczaka.
Instrukcje
Umieść imbir, czosnek, chilli, łodygi kolendry (lub korzeń) i krewetki w maszynce i whizz do pasty.
Podgrzej wok, dodaj olej, a następnie dodaj pastę. Smażyć aż pachną.
Dodać wieprzowinę, dobrze wymieszać i smażyć przez 5 minut, aż się ugotuje. Wymieszać z sosem rybnym i cukrem palmowym, następnie gotować jeszcze przez dobre 10 minut, aż mięso stanie się lepkie, ciemne i karmelizowane. Można zrobić do 2 dni wcześniej, a następnie podgrzać. Ostudzić, każdy plasterek ananasa ułożyć łyżeczką lepkiej wieprzowiny i pożreć.