Lemoniada Miodowo-Bazyliowa

Lemoniada Miodowo-Bazyliowa
Lemoniada miodowo-Bazyliowa to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny napój. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.21 za porcję. Jedna porcja zawiera 315 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 81 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sok z 10 do 12 cytryn, miód, lód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Film: domowa Lemoniada truskawkowo-Bazyliowa z miodem, Lemoniada Truskawkowo-Bazyliowa, oraz Lemoniada Truskawkowo-Bazyliowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz sok z cytryny, miód, liście bazylii i sól w blenderze. Zmiksować na dużej prędkości, aż będzie gładka, około 1 minuty. Przecedzić przez drobny sitko siatkowe do dzbana. Wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Bazyliaświeża Bazylia
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MiódMiód
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodać zimną wodę i ubijać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Dodaj lód.
Składniki, których będziesz potrzebować
LódLód
4
Podawać w lodowych szklankach przyozdobionych liśćmi bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Bazyliaświeża Bazylia
LódLód
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia0
Magazyn