Lemoniada Jeżynowo-Szałwiowa
Lemoniada jeżynowo-szałwiowa może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 494 kalorie, 8G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na $4.96 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz jeżyny, szałwię, jeżyny i liście szałwii oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Lemoniada Jeżynowa, Lemoniada Jeżynowa, oraz Lemoniada Jeżynowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz jeżyny, sok z cytryny, cukier i sól w blenderze. Zmiksować na dużej prędkości, aż będzie gładka, około 1 minuty. W międzyczasie ułożyć liście szałwii na dnie dzbana i pokruszyć na krótko drewnianą łyżką. Przecedzić puree z jeżyn przez sitko o drobnej siatce do dzbana. Wyrzucić ciała stałe.
Dodać zimną wodę i ubijać do połączenia.
Podawać w wypełnionych lodem szklankach przyozdobionych jeżynami i liśćmi szałwii.