Lemon Whiskey Slush

Lemon Whiskey Slush
Need a bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański deser? Lemon Whiskey Slush może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 44 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz cukier, sok z cytryny, Irlandzka whiskey i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Whiskey Sour Slush, Cranberry-Whiskey Sour Slush, oraz Lemon Tea Slush.

Instrukcje

1
W pojemniku blendera połącz irlandzką whisky, cukier, sok z cytryny i kostki lodu. Przykryć i zmiksować do sypkości, 15 do 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Irlandzka WhiskeyIrlandzka Whiskey
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Kostki LoduKostki Lodu
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać do szklanek i podawać.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn