Lemon Walnut Date Bread

Lemon Walnut Date Bread
Lemon Walnut Date Bread może być tylko chleb, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 136 kalorii. Ten przepis służy 24 i kosztuje 30 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką cytrynę, jajko, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Chleb Orzechowy Daktylowy, Szybki chleb figowy, daktylowy i orzechowy, oraz Chleb Orzechowy Paleo Date.

Instrukcje

1
Cytrynę grubo posiekać, w tym skórkę i skórkę; wyrzucić nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
NasionaNasiona
WołowinaWołowina
2
Umieścić cytrynę i daktyle w robocie kuchennym; wirować, aż równomiernie posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
DaktyleDaktyle
CytrynaCytryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Dodać 3/4 szklanki cukru, masło i jajko; wirować, aż się zmiksuje, a cytryna i daktyle są drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
DaktyleDaktyle
CytrynaCytryna
CukierCukier
JajkoJajko
4
W misce wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać do mieszanki; wirować aż do wymieszania. Wymieszać z orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
DaktyleDaktyle
6
Rozłóż ciasto na maślanej i mąki 4-przez 8-calowy szklany bochenek patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
7
Piec w piekarniku 325, aż wykałaczka włożona w środek najgrubszej części wyjdzie czysta, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
8
W międzyczasie, w 1-do 1 1/2-quart patelni, połączyć pozostałe 1/2 szklanki cukru i sok z cytryny. Mieszaj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Gdy chleb jest gotowy, użyj długi, cienki szaszłyk zrobić otwory około 1/2 cala od siebie na całej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
10
Gorący syrop polać równomiernie gorącym chlebem na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Odstawić w temperaturze pokojowej, aż chleb wchłonie cały syrop, około 2 godzin. Obróć się z patelni na talerz. Przykryć szczelnie; schłodzić przez noc lub do 3 dni. Cienko pokroić do podania. Schłodzić resztki chleba hermetycznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn