Lemon Syllabub

Lemon Syllabub
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Lemon Syllabub może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 212 kalorii, 1G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 71 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sok z cytryny, skórkę z cytryny, wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Lemon syllabub, Kardamon Cytrynowy Syllabub, oraz Lemon Honey & Pear Syllabub dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Śmietanę i cukier ubijamy w schłodzonej misce, aż śmietana zacznie gęstnieć. Stopniowo ubijaj w białym winie, soku z cytryny i skórce z cytryny. Kontynuuj ubijanie, aż będzie lekkie i puszyste, ale nie ziarniste. Przykryć mieszaninę i schłodzić do czasu podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Wino BiałeWino Białe
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Podawać w schłodzonych szklankach parfait, przyozdobionych odrobiną gałki muszkatołowej, gałką mięty i plasterkiem cytryny. Syllabub należy jeść małą łyżeczką i delektować się nim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
CytrynaCytryna
MiętaMięta

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn