Lemon Sunshine Cake Memaw
Lemon Sunshine Cake memaw może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 58 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 476 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 218 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, nektar brzoskwiniowy, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Cytrynowe Słoneczko Ciasto Z Cukinią, Ciasteczka Cytrynowe Sunshine, oraz Sunshine Cytrynowy Budyń Suflety dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Posmaruj i mąkę 10-calową karbowaną patelnię z rurką (taką jak Bundt®).
Beat Lemon Cake mix, lemon pudding mix, biały cukier, jajka, 1 szklanka nektaru brzoskwiniowego i olej roślinny w misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości przez 2 minuty.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni tortowej.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wierzch ciasta wróci do formy po lekkim naciśnięciu, a wykałaczka włożona w środek ciasta wyjdzie czysta, około 50 minut.
Schłodzić ciasto na patelni przez 15 minut przed wyjęciem ciasta, aby zakończyć chłodzenie na stojaku.
Wymieszaj cukier cukierniczy, 1/4 szklanki nektaru brzoskwiniowego, soku z cytryny i skórki cytryny w misce, aby uzyskać gładki lukier.
Ciasto układamy na półmisku; widelcem wbijamy otwory w wierzch ciasta.
Wlać lukier powoli na ciasto, pozwalając lukier namoczyć w otworach i mżawka po bokach ciasta.