Lemon Rose Bundt Ciasto Z Mini Rose Bundt ciasta

Lemon Rose Bundt Ciasto Z Mini Rose Bundt ciasta
Lemon Rose Bundt Ciasto Z Mini Rose Bundt ciasta może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 623 kalorie, 7G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 11% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, jajka, mieszankę ciasta cytrynowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na solid spoonacular wynik 44%. Podobne przepisy obejmują Borówka Cytryna Mini Bundt Ciasta, Mini Meyer Lemon Bundt Cakes, oraz Ciastka Mini Lemon Bundt z nadzieniem Lemon Curd (niskowęglowodanowe i bezglutenowe).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Spryskaj patelnię Rose Bundt pan i mini rose Bundt pan nieprzywierającym sprayem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Jadalne Kwiaty Jako Dodatek, OpcjonalnieJadalne Kwiaty Jako Dodatek, Opcjonalnie
3
W mieszalniku wyposażonym w przystawkę do trzepaczki połączyć mieszankę ciasta, mieszankę budyniową, jajka i sodę różaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
Dodać olej, wymieszać do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
5
Podzielić ciasto na przygotowane Patelnie, piec, aż tester włożony do środka wyjdzie czysty, około 35 minut dla dużego ciasta, około 20 minut dla mini ciastek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
6
Cool na stojakach drucianych.
7
W misce połączyć cukier cukierniczy, wodę i syrop różany.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
8
Trzepaczka do postaci gładkiej glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
9
Wlać glazurę do zamykanej plastikowej torby, odciąć narożnik i skropić glazurą schłodzone ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn