Lemon Rose Bundt Ciasto Z Mini Rose Bundt ciasta

Lemon Rose Bundt Ciasto Z Mini Rose Bundt ciasta
Lemon Rose Bundt Ciasto Z Mini Rose Bundt ciasta może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 623 kalorie, 7G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 11% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, jajka, mieszankę ciasta cytrynowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na solid spoonacular wynik 44%. Podobne przepisy obejmują Borówka Cytryna Mini Bundt Ciasta, Mini Meyer Lemon Bundt Cakes, oraz Ciastka Mini Lemon Bundt z nadzieniem Lemon Curd (niskowęglowodanowe i bezglutenowe).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Spryskaj patelnię Rose Bundt pan i mini rose Bundt pan nieprzywierającym sprayem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Jadalne Kwiaty Jako Dodatek, OpcjonalnieJadalne Kwiaty Jako Dodatek, Opcjonalnie
3
W mieszalniku wyposażonym w przystawkę do trzepaczki połączyć mieszankę ciasta, mieszankę budyniową, jajka i sodę różaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Dodać olej, wymieszać do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Podzielić ciasto na przygotowane Patelnie, piec, aż tester włożony do środka wyjdzie czysty, około 35 minut dla dużego ciasta, około 20 minut dla mini ciastek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Cool na stojakach drucianych.
7
W misce połączyć cukier cukierniczy, wodę i syrop różany.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Trzepaczka do postaci gładkiej glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
9
Wlać glazurę do zamykanej plastikowej torby, odciąć narożnik i skropić glazurą schłodzone ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn