Lemon-Ricotta Beignets
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Lemon-Ricotta Beignets spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 295 kalorii, 6G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier cukierniczy, skórkę z cytryny, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ricotta Beignets z cukrem cytrynowo-Kardamonowym i glazurą cytrynową, Ricotta - Słodkie Ziemniaki Beignets, oraz Lemon Beignets dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 2 cale oleju roślinnego w dużym głębokim garnku na średnim ogniu, aż osiągnie 177° na termometrze cukierków. (Ponieważ olej się nagrzewa, uważnie obserwuj termometr i dostosuj ciepło, aby olej nie był zbyt gorący.) Linia duży talerz z ręcznikami papierowymi.
W dużej misce wymieszaj jajko, cukier, ricottę, skórkę z cytryny, wanilię, mąkę i sól, aż będzie gładka.
Upuść czubate łyżeczki ciasta na gorący olej i smaż, obracając raz szczypcami lub łyżką szczelinową, aż beignets będą złote, w sumie 2 do 3 minut.
Usunąć beignets z rowkiem łyżką i umieścić na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem na krótko, aby osuszyć. W razie potrzeby polać cukrem cukierniczym i podawać natychmiast.