Lemon-Parsley Ranch Dip

Lemon-Parsley Ranch Dip
Need a bezglutenowa i wegetariańska przystawka? Lemon-Parsley Ranch Dip może być znakomity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 5 i kosztuje 87 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 150 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Jeśli masz pod ręką szparagi, pietruszkę, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ranczo Halibut z sosem tatarskim cytrynowo-Pietruszkowym, Bacon Ranch CORN Dip, oraz Szynka i ser Pinwheels przygotowanie posiłku z domowej roboty Ranczo Dip.

Instrukcje

1
Ubić razem 4 pierwsze składniki. Przykryć i schłodzić 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
2
Podawać ze szparagami gotowanymi na parze.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia1
Magazyn