Lemon Meltaways
Lemon Meltaways może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Oglądasz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 33 kalorie, 0g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Za 3 centy za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 48. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 3 godziny i 20 minut. Jeśli masz pod ręką masło, mąkę, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z łyżką wynik 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Podobne przepisy to Lemon Meltaways, Lemon Meltaways, oraz No Bake Lemon Meltaways.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj 3/4 szklanki masła i 1/3 szklanki cukru cukierniczego na gładką masę. Dodaj 1 łyżkę soku z cytryny i 1 łyżeczkę skórki z cytryny.
Połącz mąkę i skrobię kukurydzianą i zmiksuj z mieszanką cytryny, aby uzyskać miękkie ciasto. Podziel ciasto na pół, zwiń każdą połowę w kłodę o długości około 8 cali i średnicy 1 cala. Zawiń w folię i wstaw do lodówki na 2 godziny lub do twardej konsystencji.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Pokrój każdą rolkę na plastry 1/4 cala i umieść na blasze do ciastek.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 8 do 12 minut lub do zastygnięcia. Całkowicie ostudzić przed lukrem.
W małej misce wymieszaj mikserem elektrycznym 3/4 szklanki cukru cukierniczego, 1/4 szklanki masła, 1 łyżeczkę soku z cytryny i 1 łyżeczkę skórki z cytryny na gładką masę. Zamroź ciasteczka i pozostaw do wyschnięcia przed podaniem lub przechowywaniem.