Lemon Layer Ice Cream Pie

Lemon Layer Ice Cream Pie
Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 88 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 311 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka Pet-ritz® Deep dish pie crust, cytryna, skórka cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Kremowe Lody Cytrynowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Piec ciasto skorupa zgodnie z zaleceniami na opakowaniu dla jednej skorupy pieczone ciasto powłoki. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
W dużej misce, wymieszać skórkę z cytryny do lodów, aż dobrze wymieszane. Szybko rozprowadzić 1 szklankę mieszanki lodów w patelni wyłożonej skórką; powrót pozostałych lodów do zamrażarki. Zamrożone ciasto, aż częściowo zamrożone, o 30 protokół. W małej misce, wymieszać ciasto nadzienie i sok z cytryny, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
LodyLody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PatelniaPatelnia
4
Rozprowadzić równomiernie na mieszaninie lodów w patelni wyłożonej skórką. Zamrażać 45 minut dłużej lub do częściowego zamrożenia. Łyżka pozostałej mieszaniny lodów na górze; rozprowadzić równomiernie na pokrycie. Zamrozić co najmniej 4 godziny lub aż firma w centrum.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Aby służyć, pozostawić ciasto w temperaturze pokojowej 10 do 15 minut przed cięciem na kliny.
6
Dekoruj plasterkami cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje ulubione lody. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn