Lemon Honey & Pear Syllabub
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj Lemon Honey & Pear Syllabub. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.15 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 427 kalorii, 2G białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 16 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać ¾ szklanki podwójnej śmietany, ¼ szklanki jabłecznika gruszkowego, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Lemon syllabub, Kardamon Cytrynowy Syllabub, oraz Malina i pomarańcza syllabub dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić śmietanę, miód, cukier, skórkę cytryny i sok do zgęstnienia. Użyłem elektrycznej trzepaczki, ale można ją ubijać ręcznie.
Dodać cydr i zmiksować na gładką i kremową masę.
Wlać do dwóch kieliszków do wina i schłodzić, aż będą gotowe do podania. To takie proste, ale absolutnie pyszne.