Lemon Herbed Aioli
Lemon Herbed Aioli może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 3 i kosztuje 79 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 41 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz wodę, skórkę z cytryny, musztardę dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany Tuńczyk z Herbed Aïoli, Chrupiące krewetki Herbed ze szczypiorkiem Aioli, oraz Chrupiące krewetki Herbed ze szczypiorkiem Aioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 3 składniki mały rondel, dobrze mieszając. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina się zagotuje. Gotować dodatkową minutę lub aż zgęstnieje; zdjąć z ognia. Stopniowo mieszaj około jednej czwartej gorącej mieszaniny do żółtka jaja; dodaj do pozostałej gorącej mieszaniny, stale mieszając. Gotować mieszaninę na małym ogniu, stale mieszając, aż zgęstnieje.
Przenieść mieszaninę do małej miski; ostudzić do temperatury pokojowej.
Umieść ostrze noża w misce robota kuchennego.
Dodać parseli i bazylii; proces, aż drobno posiekane.
Dodaj czosnek, skórkę cytryny imustard; proces do gładkiej.
Połączyć schłodzoną mieszaninę bulionu i mieszaninę pietruszki w małej misce; dobrze wymieszać. Wymieszać z solą i pieprzem. Przykryć i dokładnie schłodzić.
Podawać z rybą lub warzywami na parze.