Lemon Cream Crepes
Przepis Lemon Cream Crepes jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 359 kalorii, 17g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Mieszanka jajek, twarogu, cukru pudru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Świeże Naleśniki Z Kremem Cytrynowym, Naleśniki cytrynowe z bitą śmietaną malinową, oraz Naleśniki Z Makiem Cytrynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na ciasto, umieścić pierwsze 8 składników (przez sól) w blenderze; proces 1 minutę, aż gładka. Zeskrobać boki blendera łopatką i przetworzyć jeszcze 5 sekund.
Przenieść do miski; przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny lub na noc.
Lekko płaszcz 8-calowy nonstick patelni z gotowania sprayu.
Patelnia ciepła na średnim ogniu, aż prawie gorące. Natychmiast wyjąć patelnię z ognia i wlać 1/4 szklanki ciasta do środka patelni. Patelnia przechylić i zawirować tak, że ciasto pokrywa dno cienką, równą warstwą.
Wlać dodatkowe ciasto z powrotem do miski.
Umieść patelnię z powrotem na ogniu i gotować 45 sekund lub aż ustawi się w środku i lekko rumiane na brzegach.
Uruchom szpatułkę wokół krawędzi krepy, a następnie flip i gotować 20 sekund lub aż zestaw. Wsuń krepę na talerz i powtórz z pozostałym cieście, rozpylając patelnię olejem po co trzeciej krepie i układając je w stosy. (Ogrzać pokrywając talerz dużą miską. Naleśniki można przygotować z wyprzedzeniem, przykryć i schłodzić przez 2 dni lub zamrozić do 6 miesięcy.)
Do napełniania, czysty twarożek w robocie kuchennym, aż będzie gładki.
Przelać do miski; wymieszać z cukrem, wanilią, sokiem z cytryny i skórką. Użyj obfite łyżki nadzienia na krepe. Łyżka wypełniająca wzdłuż dna krepy 1 cal od krawędzi.
Udekorować dodatkową skórką; tuż przed podaniem oprószyć cukrem pudrem.