Lemon-Coconut Pound Cake Loaf

Lemon-Coconut Pound Cake Loaf
Lemon-Coconut Pound Cake Loaf to Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 335 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 44 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Jeśli masz sodę oczyszczoną, cukier granulowany, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cytrynowo-Kokosowe Babeczki Do Ciast, Noel Pound Cake Loaf, oraz Brązowy cukier Funt ciasto -- 9x5x3-calowy Bochenek Rozmiar dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ubij masło na średniej prędkości za pomocą wytrzymałego elektrycznego miksera stojącego, aż uzyska kremową konsystencję. Stopniowo dodawać cukier, ubijając, aż będzie lekki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
3
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
4
Wymieszać mąkę, sól i sodę oczyszczoną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
5
Dodać do mieszanki masła na przemian z kwaśną śmietaną, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać skórkę cytrynową i 1/2 szklanki kokosa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
KokosKokos
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Wlać ciasto do natłuszczonej i mąki 9-x 5-calowy bochenek patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
7
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę i 5 minut do 1 godziny i 10 minut lub do momentu, gdy długi drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 do 15 minut; wyjąć z patelni do stojaka z drutu i całkowicie schłodzić (około 1 godziny).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Łyżka cytryny polewa na ciasto, i posypać pozostałą 1/2 szklanki kokosa.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
GlazuraGlazura
CytrynaCytryna
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn