Lemon Chocolate Pie

Lemon Chocolate Pie
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 519 kalorii. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Wiele osób robiło ten przepis, a 101 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladę kakaową, bardzo wody, unbaked Pie strups, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, KK ' S Chocolate Chip Cookie Pie, oraz Ciasto Czekoladowe Z Ciasteczkami.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Żółtka ubić w średniej misce i odstawić. W średnim rondlu wymieszaj cukier i skrobię kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczka Półsłodkiej CzekoladyTabliczka Półsłodkiej Czekolady
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dodać zimną wodę i wymieszać w celu zwilżenia. Następnie dodać gorącą wodę, mieszając i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
4
Mieszanina zacznie się przeświecać i zagęścić. Kiedy mieszanina zaczyna lekko pęcherzykować, usuń z ognia. Wymieszać z roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
5
Dodawać żółtka, ciągle ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
6
Dodać skórkę z cytryny, sok z cytryny i ekstrakt z wanilii ubijając do całkowitego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
7
Umieścić w lodówce do ostygnięcia, około 15 minut.
8
Rozwałkować Skórki. W przypadku 9-calowej patelni dolna skorupa powinna mieć około 11 cali średnicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Umieść dno skorupy w patelni lub naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
10
Wlać schłodzone nadzienie do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Maliny I Dekoracyjne Posypki (opcjonalnie)Świeże Maliny I Dekoracyjne Posypki (opcjonalnie)
11
Umieść rozwałkowaną wierzchnią skórkę nad wypełnionym ciastem. Uszczelnienie i krawędzie flet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
12
Pokrój kilka szczelin w górnej części ciasta, aby odpowietrzyć, a następnie posmaruj całą górną skórkę białkiem jajka i piecz przez 20 minut. Obróć piekarnik do 191° i piec przez dodatkowe 15 do 25 minut lub aż skorupa jest złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
13
Wyjąć ciasto z piekarnika i całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
14
Połącz czekoladę i masło w średniej misce bezpiecznej dla kuchenki mikrofalowej. Kuchenka mikrofalowa na wysokiej przez 30 sekund, a następnie wymieszać, powtórzyć, ogrzewanie w 15 sekund krokach, aż masło jest po prostu stopiony i gładkie. Wymieszać z syropem kukurydzianym. Odstawić mieszaninę na bok, aż będzie tylko lekko ciepła w dotyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
15
Wlać mieszaninę czekolady na ostudzonym cieście i rozprowadzić, aby całkowicie pokryć wierzch ciasta. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania. Sklep objęty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn