Lemon Chocolate Pie
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 519 kalorii. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Wiele osób robiło ten przepis, a 101 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladę kakaową, bardzo wody, unbaked Pie strups, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, KK ' S Chocolate Chip Cookie Pie, oraz Ciasto Czekoladowe Z Ciasteczkami.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 204°.
Żółtka ubić w średniej misce i odstawić. W średnim rondlu wymieszaj cukier i skrobię kukurydzianą.
Dodać zimną wodę i wymieszać w celu zwilżenia. Następnie dodać gorącą wodę, mieszając i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu.
Mieszanina zacznie się przeświecać i zagęścić. Kiedy mieszanina zaczyna lekko pęcherzykować, usuń z ognia. Wymieszać z roztopionym masłem.
Dodawać żółtka, ciągle ubijając.
Dodać skórkę z cytryny, sok z cytryny i ekstrakt z wanilii ubijając do całkowitego połączenia.
Umieścić w lodówce do ostygnięcia, około 15 minut.
Rozwałkować Skórki. W przypadku 9-calowej patelni dolna skorupa powinna mieć około 11 cali średnicy.
Umieść dno skorupy w patelni lub naczyniu.
Wlać schłodzone nadzienie do ciasta.
Umieść rozwałkowaną wierzchnią skórkę nad wypełnionym ciastem. Uszczelnienie i krawędzie flet.
Pokrój kilka szczelin w górnej części ciasta, aby odpowietrzyć, a następnie posmaruj całą górną skórkę białkiem jajka i piecz przez 20 minut. Obróć piekarnik do 191° i piec przez dodatkowe 15 do 25 minut lub aż skorupa jest złoty kolor.
Wyjąć ciasto z piekarnika i całkowicie ostudzić.
Połącz czekoladę i masło w średniej misce bezpiecznej dla kuchenki mikrofalowej. Kuchenka mikrofalowa na wysokiej przez 30 sekund, a następnie wymieszać, powtórzyć, ogrzewanie w 15 sekund krokach, aż masło jest po prostu stopiony i gładkie. Wymieszać z syropem kukurydzianym. Odstawić mieszaninę na bok, aż będzie tylko lekko ciepła w dotyku.
Wlać mieszaninę czekolady na ostudzonym cieście i rozprowadzić, aby całkowicie pokryć wierzch ciasta. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania. Sklep objęty.