Lemon Basil Pesto Flat Iron Steak

Lemon Basil Pesto Flat Iron Steak to bezglutenowe i pierwotne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 546 kalorii, 37g białka, oraz 43g tłuszczu. Na 3,43 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 30 minut. 46 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka parmezanu, orzeszków piniowych, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest świetne. Spróbuj Lemon Basil Pesto Flat Iron Steak, Flat Iron Steak z pesto z pieprzu Piquillo, oraz Grillowany stek z płaskiego żelaza z pistacjowym masłem Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posiekaj 4 ząbki czosnku w robocie kuchennym, aż zostaną zmielone.
Dodaj bazylii i orzeszków piniowych, i pulse kilka razy połączyć. Po uruchomieniu robota kuchennego powoli wlewaj oliwę z oliwek, zatrzymując się raz lub dwa razy, aby zeskrobać boki.
Umieść parmezan, sok z cytryny i płatki czerwonej papryki w maszynce i pulsuj do wymieszania. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Steki z płaskiego żelaza natrzeć 2 ząbkami mielonego czosnku, doprawić do smaku solą i pieprzem, a następnie odstawić. Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko ruszt olejowy.
Grilluj steki do pożądanego stopnia doneness na rozgrzanym grillu, około 4 minut na stronę dla średnich. Steki Baste od czasu do czasu z odrobiną sosu pesto. Po wykonaniu, podawać z pozostałym pesto.