Lemon Barbeque Meatloaf

Lemon Barbeque Meatloaf
Lemon Grill Klops może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 425 kalorii, 23G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 43 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka mielonych goździków, mielone ziele angielskie, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest solidne. Podobne przepisy to Lemon Barbeque Meatloaf, Mini Klopsiki Z Grilla, oraz Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf-można zrobić restauracja degustacja klopsików w domu, nie jest tajemnicą, jak zrobić klopsiki.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar 9x13 cala naczynia do pieczenia lub naczynia o podobnej wielkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W dużej misce wymieszać zmieloną wołowinę, sok z cytryny, wodę, jajko,chleb, cebulę i sól przyprawową do dobrze wymieszanej. Kształtować na 6 indywidualnych bochenków-lubię robić duże kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości KęsaPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Umieść je w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4
Piec przez 15 minut w nagrzanym piekarniku podczas przygotowywania polewy. W małej misce, wymieszać razem ketchup, brązowy cukier, musztarda w proszku, ziele angielskie i goździki. Łyżka sosu na bochenki, następnie top każdy z plasterkiem cytryny. Powrót do piekarnika i piec przez dodatkowe 30 minut, lub aż gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
1/2 C Cukru Kryształu (turbinado Lub Organiczny Cukier Trzcinowy)1/2 C Cukru Kryształu (turbinado Lub Organiczny Cukier Trzcinowy)
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn