Lekvar Apricot Butter-nadzienie morelowe do Hamantaschen

Lekvar Apricot Butter-nadzienie morelowe do Hamantaschen
Lekvar Apricot Butter-nadzienie morelowe do Hamantaschen jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 63 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 131 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka wody, sok z cytryny, sok pomarańczowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Lekvar Apricot Butter-nadzienie morelowe do Hamantaschen, Lekvar Plum Butter - nadzienie śliwkowe do Hamantaschen, oraz Lekvar Plum Butter - nadzienie śliwkowe do Hamantaschen.

Instrukcje

1
Zapisz Przepis
2
Drukuj Przepis
3
Lekvar Apricot Butter-nadzienie morelowe do Hamantaschen
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Tallegio, PosiekanySer Tallegio, Posiekany
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
4
Składnik2 szklanki suszonych pestek moreli1 szklanka wody1 / 4 szklanki soku pomarańczowego1 / 2 szklanki cukru1 łyżka soku z cytryny
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
5
Szczypta soli
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Całkowity Czas: 40 Minut
7
Porcje: ok. 2 szklanki nadzienia
8
Klucz Koszerny: Pareve
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn