Lekka Sałatka Ziemniaczana

Lekka Sałatka Ziemniaczana
Lekka sałatka ziemniaczana wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 45 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 10. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka pieczenia ziemniaków, jajka ugotowane na twardo, pikantna musztarda brązowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Lekka Sałatka Ziemniaczana, Lekka i świeża sałatka ziemniaczana, oraz Lekka Sałatka Ziemniaczana Ze Śmietaną I Kaparami.

Instrukcje

1
Ziemniaki gotować we wrzącej wodzie, aby przykryć i osolić 1 łyżeczką soli 40 minut lub do miękkości; odcedzić i ostudzić 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
SólSól
2
Wymieszać razem majonez, musztardę, pieprz i pozostałe 1 1/2 łyżeczki soli w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
MusztardaMusztarda
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Ziemniaki obrać i pokroić w 1-calową kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
4
Do miski dodać ciepłe kostki ziemniaczane i starte jajka i delikatnie wymieszać z mieszanką majonezu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
ZiemniakZiemniak
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Podawać natychmiast lub, w razie potrzeby, przykryć i schłodzić.
6
Uwaga: aby skrócić czas gotowania, użyj 4 bardzo dużych ziemniaków do pieczenia (około 1 funta każdy), obranych i pokrojonych w 1-calową kostkę. Postępuj zgodnie z zaleceniami, skracając czas gotowania do 20 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczenie ZiemniakówPieczenie Ziemniaków
7
Odcedzić i schłodzić 10 minut. Zwiększyć majonez do 1 1/2 szklanki i postępować zgodnie z zaleceniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Magazyn