Lekka Meksykańska Zapiekanka
Lekka meksykańska zapiekanka może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 356 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.33 za porcję. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 55 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz ostry ser cheddar, salsę, fasolę refried i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Meksykańska zapiekanka z chleba kukurydzianego-zrób meksykańską zapiekankę, która jest łatwa do zrobienia i dobrze się nagrzewa, Gotowanie Lekkie Meksykańskie Ciasto Z Kremem Czekoladowym, oraz Lekka Meksykańska Sałatka Kukurydziana (Esquites) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej patelni nonstick, gotować wołowinę, cebula i zielony pieprz na średnim ogniu, aż mięso nie jest już różowy. Wymieszaj wodę, mąkę, chili w proszku, czosnek w proszku, kminek, kolendrę i sól. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 5-6 minut lub aż zgęstnieje.
W małej misce połącz fasolę i salsę.
Umieścić dwie tortille w rundzie 2-1 / 2-qt. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Warstwa z połową mieszanki wołowiny, mieszanki fasoli i kukurydzy; powtórz warstwy. Top z serem.
Piec, odsłonięty, w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do ogrzania i topi się ser.
Odstawić na 5 minut przed cięciem.
Podawać z sałatą i pomidorami w razie potrzeby.