Legendarny Galicianer mojej mamy (Sweet) Gefilte Fish
Legendarna ryba Galicianer (Słodka) Gefilte mojej mamy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.59 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 196 kalorii, 16G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz macę, pieprz, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ryba Gefilte, Przepis Na Ryby Gefilte, oraz Nie-moja-matka ' s Gefilte Fish dla podobnych receptur.
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.