Lebkuchen VI

Lebkuchen VI
Lebkuchen VI może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 72 porcje z 59 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 151 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pod ręką wodę, cukier cukierniczy, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 22%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Lebkuchen, Lebkuchen, oraz Lebkuchen dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu wymieszaj miód i melasę. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zdjąć z ognia i wymieszać z brązowym cukrem, jajkiem, sokiem z cytryny i skórką z cytryny. W dużej misce wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon, goździki, ziele angielskie i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1/2 C Cukru Kryształu (turbinado Lub Organiczny Cukier Trzcinowy)1/2 C Cukru Kryształu (turbinado Lub Organiczny Cukier Trzcinowy)
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
3/4 łyżeczki Melasy3/4 łyżeczki Melasy
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać mieszaninę melasy do suchych składników i dobrze wymieszać. Wymieszać z cytronem i orzechami laskowymi. Przykryć ciasto i schłodzić przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
3/4 łyżeczki Melasy3/4 łyżeczki Melasy
CitronCitron
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Prześcieradła do ciastek. Używając niewielkiej ilości ciasta na raz, rozwałkuj na lekko posypanej mąką powierzchni do grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Pokrój w małe prostokąty i umieść je w odległości 1 cala od siebie na przygotowanym arkuszu ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Piec przez 10 do 12 minut w nagrzanym piekarniku, aż nie pozostanie odcisk po dotknięciu lekko.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Posmaruj lukrem ciasteczka, gdy są jeszcze gorące i szybko usuń je do stojaków chłodzących drut. Przechowywać w szczelnym pojemniku z filiżanką pomarańczy lub jabłka przez kilka dni, aby uspokoić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1
Połączyć cukier i wodę w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Ciepło do 234 i 240 stopni F (112 do 116 stopni C), lub do momentu, gdy niewielka ilość syropu upuszczona do zimnej wody tworzy miękką kulkę, która spłaszcza się po usunięciu z wody i umieszczeniu na płaskiej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Zdjąć z ognia i wymieszać z cukrem cukierniczym. Jeśli lukier stanie się słodki podczas mycia ciastek, ponownie lekko podgrzać-dodając trochę wody, aż kryształy się rozpuszczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs
Porcje72
Ocena Zdrowia1
Magazyn