Lebkuchen
Jeśli chcesz dodać więcej lacto ovo vegetarian przepisy do swojej kolekcji, Lebkuchen może być przepis należy spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. Na 23 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 30. Mieszanka mąki, proszku do pieczenia, czystego miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1411 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Lebkuchen, Lebkuchen, oraz Lebkuchen dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić suche składniki do dużej miski.
Miód i masło rozgrzać na patelni na małym ogniu, aż masło roztopi się, a następnie wlać do mieszanki mąki wraz ze skórką z cytryny.
Dobrze wymieszać, aż ciasto zostanie połączone i dość solidne. Przykryć i pozostawić do ostygnięcia.
Piekarnik nagrzewany do 180C / 160c / Gaz
Za pomocą rąk rozwałkuj ciasto na około 30 kulek, każda o szerokości 3 cm, a następnie lekko spłaszcz każdą na dysk. Podzielić herbatniki między dwoma tacami do pieczenia wyłożonymi pergaminem do pieczenia, pozostawiając miejsce na ich rozszerzenie.
Piec przez 15 minut, a następnie ostudzić na blaszanym stelażu.
Do lodowania herbatników, wymieszać cukier puder, białko jaja i 1-2 łyżki wody, aby uzyskać gładki, płynny lukier. Wierzch każdego biszkoptu zanurz w lukrze i rozprowadź z tyłu noża. Pozostawić do wyschnięcia w ciepłym pomieszczeniu.