Le Gardłosz Atlantycki

Le Gardłosz Atlantycki
Gardłosz pomarańczowy może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 203 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 4,82 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, filety gardłosza pomarańczowego, koncentrat soku pomarańczowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mieszankę przypraw można śledzić to danie główne z Pumpkin Pie Spice Cream Scones jako deser. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Gardłosz Atlantycki, Gardłosz Atlantycki Veracruz, oraz Gardłosz Atlantycki Pieczony.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj koncentrat soku pomarańczowego, sok z cytryny, sok z limonki, czosnek, cebulę i przyprawę ziołową oraz przyprawę ziołowo-cytrynową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku PomarańczowegoKoncentrat Soku Pomarańczowego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wlać do zamykanej torebki i dodać filety rybne. Rybę zapiekać i marynować na kilka godzin lub na noc w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
3
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Filety rybne ułóż w jednej warstwie w płytkim naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Zalać nimi marynatę i szczelnie przykryć folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
5
Piec 45 minut w rozgrzanym piekarniku, aż ryba się ugotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Magazyn