Lazania z cukinią i szpinakiem
Need a danie główne Wegetariańskie? Cukinia-i-szpinak lasagne może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 759 kalorii, 38g białka, oraz 46 g tłuszczu. Na 3,77 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ser ricotta, oliwę z oliwek, bazylię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Makaron Z Cukinią Szpinakową Lasagne, Lazania ze świeżymi warzywami ze szpinakiem i cukinią, oraz Roladki z cukinii lasagne ze szpinakiem i ricottą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 4 składniki wymieszać w misce.
Podsmaż cukinię w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 3 do 4 minut lub aż lekko rumiane.
Dodać szpinak; delikatnie wrzucić, aż zwiędnie.
Dodać czosnek; gotować 1 minutę.
Łyżka jedną trzecią warzyw do lekko nasmarowanego 9-calowy plac do pieczenia naczynia; top z 2 makaronem i jedną trzecią mieszaniny ricotta. Powtórz dwa razy.
Piec, pokryte lekko natłuszczoną folią aluminiową, w 425 przez 25 do 30 minut lub do bąbelków i makaronu są miękkie. Odkryć i piec 5 do 10 minut lub do złotego.
Dekorować, w razie potrzeby.