Layered Nana-Peanut Butter Treats

Layered Nana-Peanut Butter Treats
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 204 kalorie, 7G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje 33 centów za porcję. Jeśli masz mleko, kremowe masło orzechowe, budyń instant o smaku czekoladowym i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Layered Nana-Peanut Butter Treats, Nutella-Layered-and-Swirled Peanut Butter Bread {Peanut Butter Loaf Cake}, oraz brown butter Peanut butter crispy treats + wyprzedaż wypieków dla Noah.

Instrukcje

1
Ubić pudding wymieszać i mleko w średniej misce z trzepaczką 2 min. Wymieszać z masłem orzechowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, PrzecedzonyDżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Łyżka do 6 deserowych potraw na przemian z warstwami bananów i orzechów.
Składniki, których będziesz potrzebować
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
3
Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn