Latki z pora, ziemniaków i kminku z przyprawioną kwaśną śmietaną

Latki z pora, ziemniaków i kminku z przyprawioną kwaśną śmietaną mogą być tylko Żydowskie przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 25 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 122 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako bardzo niedrogi dodatek do Chanuka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka oleju roślinnego, jaj, kremu kartonowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Placki Jabłkowo-Ziemniaczane Z Kwaśną Śmietaną Cynamonową, Pieczone Placki Ze Słodkich Ziemniaków I Kwaśną Śmietaną, oraz Placki ziemniaczane z buraków i czerwonej cebuli z puree z marchwi i chrzanem i kminkiem Creme Fraiche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować latkes, lekko łyżka mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
W dużej misce wymieszać mąkę i kolejne 7 składników (mąka przez białko jaja); dobrze wymieszać.
Podgrzać 1 łyżeczkę oleju roślinnego w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Łyżka 1/4 Puchar ciasto dla każdego z 4 naleśniki na patelni; gotować przez 3 protokół z każdej strony lub aż rumiane. Powtórz procedurę z pozostałym olejem i cieście.
Ułożyć naleśniki na blasze pokrytej natryskiem do gotowania.
Piec w 350 przez 12 minut lub do chrupkości.
Aby przygotować sos, połącz kminek z pozostałymi składnikami i dobrze wymieszaj.