Lasagne z dzikimi grzybami i szpinakiem z kozim sosem serowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 6,11 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 430 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz grzyby shiitake, pomidor śliwkowy, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Strudle z dzikimi grzybami, Chardą Szwajcarską i kozim serem z sosem Bourbon Cider, Frittata z grzybami i kozim serem, oraz Grzyby Dzikie-ser kozi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Połączyć wodę i porcini w średniej misce; przykryć i odstawić na 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Odcedzić na sicie nad miską, rezerwując 1 szklankę płynu do namaczania. Doprowadzić moczenie płynu do wrzenia w małym rondlu; zmniejszyć ogień do medium, i gotować, aż zmniejszy się do 1/4 szklanki (o 5 protokół).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Sito
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Usuń łodygi z shiitakes; Odrzuć łodygi. Pokrój czapki shiitake.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Shiitake
5
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodać borowiki, shiitake, i pieczarki, 1/4 łyżeczka soli, tymianek, i 1/8 łyżeczka pieprzu; smażyć 12 minut lub aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczarki Białe
Pieprz
Tymianek
Sól
7
Dodać wino; gotować 2 minuty lub aż płyn prawie wyparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino
8
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
9
Dodaj mąkę i gotuj przez 30 sekund, stale mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać 1/4 szklanki płynu borowikowego i mleka, mieszając trzepaczką do wymieszania. Gotować, aż mieszanina zgęstnieje (około 4 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Mąka Uniwersalna
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
10
Zdjąć z ognia.
11
Dodać kozi ser, 2 łyżki parmezanu, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu i mieszać, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Kozi
Parmezan
Ser
Pieprz
Sól
12
Rozprowadzić 1/2 szklanki sosu serowego na dnie 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania. Ułóż 2 makaron na sosie serowym, i top z połową mieszanki grzybowej, pół szpinaku, 3/4 szklanki pomidora, 1/2 szklanki sosu serowego i 1/4 szklanki mozzarelli. Powtórz warstwy, kończąc makaronem.