Lasagne Potluck
Lasagne Potluck może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 14g białka, oraz 9g tłuszczu. Za 73 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś pomidory w puszkach, parmezan, twarożek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 9 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, który jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Potluck Spareribs, Kieszenie Potluck, oraz Potluck Spareribs.
Instrukcje
Na dużej patelni gotuj wołowinę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odcedzić. Dodać pomidory, koncentrat pomidorowy, pietruszkę i czosnek; zdjąć z ognia.
W dużej misce wymieszaj jajka, twarożek, ser ricotta, parmezan, sól i pieprz. W natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia, trzy warstwy makaronu, połowa mieszanki twarogu, 1 szklanka sera mozzarella i połowa sosu mięsnego. Powtórz warstwy.
Przykryj i zamrażaj do 3 miesięcy. Lub przykryj i piecz 375° przez 30 minut. Odkryć; piec 25-30 minut dłużej lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 160°.
Odstaw na 10 minut przed cięciem.
Aby użyć mrożonej lasagne: rozmrozić w lodówce przez noc.
Piec zgodnie z zaleceniami.
Polecane wino: Chianti, Montepulciano, Sangiovese
Chianti, Montepulciano i Sangiovese to moje najlepsze opcje dla lasagne. Lasagne dobrze komponuje się ze średnim czerwonym winem o wyższej kwasowości. Sangiovese, Montepulciano i Chianti pasują do rachunku. Możesz spróbować Maximin Grunhauser Riesling Abstberg Grosses Gewachs. Recenzentom podoba się to z oceną 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 63 dolarów za butelkę.
![Maximin Grunhauser Riesling Abstberg Grosses Gewachs]()
Maximin Grunhauser Riesling Abstberg Grosses Gewachs
Grunhaus jest stosunkowo nowy w produkcji GG, dołączył do VDP (Verband Deutscher Prädikatsweingüter) dopiero w 2015 roku. Tworzą dwa GGs-Herrenberg i Abstberg. Króluje Abtsberg, pochodzący z gleb ciemnoniebieskich łupków. Wykazuje charakterystyczne aromaty i smaki białej brzoskwini, moreli, wiosennych kwiatów i zielonych ziół. Ekscytująca smuga cytrusowej kwasowości budzi podniebienie i ujawnia Głębokie mineralne i ziołowe aspekty tego niezwykłego kompleksu Riesling. Nie brakuje owoców-brzoskwinia, jabłko i mango błyszczą przez cały czas - ale to nawiedzająca ziemistość i filigranowy detal tego wina sprawia, że jest niezapomniany.