Lasagne Po Polsku
Polski Lasagnan to śródziemnomorska receptura, która serwuje 6. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 522 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka masła, cebula, makaron lasagne, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kapusta i kluski po polsku, Cukinia Nadziewana Po Polsku, oraz Kurczak pieczony po polsku babci dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Makaron z lasagne gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Odcedzić, osuszyć i przekładać w wilgotnym ręcznikiem, aby zachować wilgotność lub spryskać każdy makaron sprayem do gotowania lub lekko nałożyć trochę oleju.
W oddzielnej dużej patelni na średnim ogniu, połączyć cebulę z masłem i saute przez 5 protokół.
Ugotuj błyskawiczne puree zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, ale pomiń mleko. Wymieszać z serem śmietankowym, aż do dobrze wymieszanego.
Umieść 3 makaron na dnie lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Rozłóż 1/2 mieszanki ziemniaków na makaron w naczyniu. Top to z 3 więcej makaronu, a następnie drugi 1/2 mieszanki ziemniaków. Zakończyć przez polewa z pozostałych 3 makaron, następnie top tych z podsmażoną cebulą.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 20 minut, lub do bąbelków. Pozostawić do ostygnięcia na 5 minut przed cięciem.