Lasagne wolno-Cooker może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 768 kalorii, 51g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 3,32 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Mieszanka sosu pomidorowego, cebula, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Lasagna Wolnoopalająca, Lasagna Wolnoopalająca, oraz Lasagna Wolnoopalająca dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Brązowa wołowina, cebula i czosnek na dużej patelni; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Cebula
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać sos pomidorowy, pastę pomidorową, wodę, sól i oregano; odstawić. W średniej misce wymieszać sery.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Pomidorowa
Sos Pomidorowy
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Warstwa 1/3 sosu mięsnego, 1/2 niegotowanego makaronu lasagne (złamane, aby pasowały do powolnej kuchenki) i 1/2 mieszanki sera w powolnej kuchence. Powtórz warstwy, kończąc sosem mięsnym. Przykryć i gotować na niskim ustawieniu przez 4 do 5 godzin.