Lasagna Wołowo-Grzybowa
Lasagna z wołowiną i grzybami może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 1 godzina. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.54 za porcję. To danie główne ma 434 kalorie, 26g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. 26 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz campbell ' s® skondensowany krem z zupy grzybowej, makaron lasagne, mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Lasagne de Pollo con Champiñones (lasagne z kurczakiem i grzybami), Lasagna Grzybowa, oraz Lasagna Grzybowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. wymieszaj zupę i mleko w małej misce, aż mieszanina będzie gładka.
Gotować wołowinę w 10-calowej patelni na średnim ogniu, aż będzie dobrze rumiane, często mieszając, aby oddzielić mięso.
Wylać tłuszcz. Wymieszać z sosem włoskim.
Warstwa połowa mieszaniny wołowiny, 3 makaron lasagne i 1 mieszanka zupa szklanka w naczyniu 2-quart płytkie pieczenia. Top z makaronem 3 lasagne, pozostałą mieszaniną wołowiny, pozostałym makaronem i pozostałą mieszaniną zupy.
Posypać serem. Przykryć naczynie do pieczenia.
Piec przez 30 minut lub aż lasagne jest gorąca. Odkryj naczynie do pieczenia.
Podgrzej brojlery. Broil 4 cali od ciepła przez 2 minuty lub aż ser jest złoty kolor.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castellani Chianti Annata z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo