Lasagna Rustica
Lasagna Rustica wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 9. To danie główne ma 285 kalorii, 20g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać tofu, częściowo odtłuszczone ser mozzarella, karton częściowo odtłuszczone ser ricotta, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać tofu można śledzić to danie główne z Sernik Z Tofu jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest znakomite. Spróbuj Pasta Rustica, Pizza Rustica, oraz Pizza Rustica dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spread, 1 szklanka sera mozzarella, włoskie przyprawy, czerwona papryka, tofu, szpinak, i ser ricotta w dużej misce. Dobrze wymieszać; odstawić.
Rozprowadź 1/2 szklanki sosu do makaronu na dnie 13 x 9-calowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania. Ułóż 3 makaron na sosie do makaronu; top z jedną trzecią mieszanki szpinaku i około 1 szklanki sosu do makaronu. Powtórz warstwy, kończąc makaronem, mieszaniną szpinaku i pozostałym sosem.
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera mozzarella. Przykryć i piec w 375 przez 50 minut lub aż do całkowitego ogrzania. Odkryć i piec dodatkowe 10 minut.
Pozostawić lasagne 10 minut przed cięciem.