Lasagna Noodle Kugel
Lasagna Noodle Kugel może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 374 kalorie. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 22 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, morele, złote rodzynki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 33 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Makaron Kugel, Makaron Kugel, oraz Makaron Kugel.
Instrukcje
Spryskaj 8 przez 8-calowe szklane naczynie do pieczenia z nieprzywierającym sprayem i odstaw na bok.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Makaron ugotować do al dente zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu i odcedzić.
Umieść makaron w jednej warstwie na desce do krojenia i użyj noża do pizzy, aby pokroić w paski o szerokości 1 cala. W średniej misce wrzucić makaron i 1 łyżkę masła.
Pozostałe masło, serek śmietankowy, śmietana, jajka, cukier, ekstrakt waniliowy i sól przecedzić w blenderze, aż do całkowitego połączenia, 30 do 45 sekund.
Na makaron wlać masę z serem śmietankowym, dodać morele i rodzynki i wymieszać do połączenia.
Przenieść mieszaninę makaronu do przygotowanej patelni i posypać pozostałymi 2 łyżkami cukru i gałką muszkatołową. Przykryć folią i piec 35 minut. Odkryć i nadal piec, aż budyń jest ustawiony, lekko dmuchany, i złoty na brzegach, 15 do 20 minut. Schłodzić przez 15 minut przed podaniem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki). Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
![Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)]()
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Jest to owocowe, miękkie i typowe wino, które jest szczególnie przyjazne dla żywności.