Lambrusco-gotowane figi z lodami waniliowymi

Lambrusco-gotowane figi z lodami waniliowymi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj Lambrusco gotowane figi z lodami waniliowymi. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,68 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 344 kalorie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz laski cynamonu, figi, lody waniliowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Grillowane Brzoskwinie, Gotowane Wiśnie I Lody Waniliowe, Lody Waniliowe Chai, oraz Babeczki waniliowe wypełnione kremem czekoladowym z lukrem waniliowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na małej patelni z sosem połącz skórkę, wino, cukier, cynamon i anyż. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, a następnie wyłączyć ogień i niech składniki strome na kilka godzin, lub do nocy.Przyciąć figi i przeciąć je na pół wzdłuż. połóż je tak blisko pojedynczej warstwy, wyciąć bok w dół na dnie dużej patelni saute. Przecedzić mieszaninę Lambrusco na fig. Nie martw się, jeśli nie pokrywa ich całkowicie. Odrzuć ciała stałe. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu i gotować, niezakłócony, aż figi są nieco zmiękczone, o 4 protokół. Za pomocą łyżki ostrożnie odwróć każdą figę, fastrygując ją płynem; gotuj i dodatkowe 2 lub 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Przenieś figi do sześciu niskostronnych misek do serwowania. Odcedzić nasiona z pozostałej cieczy, a następnie zwrócić je na patelnię i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do syropowatej konsystencji. Jakieś 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Umieść gałkę lodów do każdej miski i dodaj zagęszczony SOS, gdy jest jeszcze gorący. Lody stopią się, tworząc soczysty deser na koniec lata.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn