Lamb Poppers
Lamb Poppers może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 723 kalorie, 20g białka, oraz 68 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.18 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pod ręką czosnek, szczypiorek, mielony pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć olej z pestek winogron, można podążać za tym daniem głównym z Truskawkowa Kruszonka jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Poppery BLT, Jalapeño Poppers, oraz Chorizo Poppers.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: dwadzieścia cztery szaszłyki 6-calowe
Do farszu: w patelni saute na średnim ogniu, dodać olej z pestek winogron i pozostawić do ogrzania. Następnie dodać cebulę i gotować, aż zmięknie, 3 do 4 protokół. Następnie dodać jagnięcinę, zmniejszyć ogień do średniego i posypać solą i pieprzem. Gotować, aż mięso jest rumiane, 4 do 5 protokół. Po ugotowaniu dodaj pastę pomidorową i czosnek i zakończ gotowanie przez 2 minuty, umożliwiając mieszanie wszystkich smaków.
Wyjąć z patelni i pozostawić do ostygnięcia na farsz.
Dla papryki: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. rozgrzej frytkownicę do 400 stopni F. Aby napchać paprykę, podziel każdą paprykę wzdłuż, łodyżkę na końcówkę i usuń wszystkie nasiona.Po usunięciu nasion dodać ugotowaną jagnięcinę do zagłębienia pieprzu, około 1 łyżki stołowej na paprykę. Powtórz proces, farsz każdą paprykę. Aby zakończyć, ułóż boczek płasko na blacie lub desce do krojenia i "rozłóż" boczek płaską stroną noża, ciągnąc płaską stronę noża wzdłuż plasterka boczku, aby go rozrzedzić i podwoić długość plasterka. Gdy boczek zostanie przerzedzony, pokrój boczek na pół wzdłuż i zawiń paprykę z boczkiem. Zabezpiecz końce szaszłykami.
Po owinięciu papryki piec, aż boczek lekko się zaostrzy, 10 do 12 minut. Po ugotowaniu wyjąć z piekarnika i smażyć na głębokim tłuszczu przez 2 do 3 minut, chrupiąc boczek na zewnątrz.
Wyjąć z frytkownicy i pozostawić nadmiar oleju do spuszczenia.
Podawać z przyprawami Aioli.
Majonez, pieczony czosnek, szczypiorek, natkę pietruszki, ostry sos, ocet, sól i pieprz Puree w maszynce.