Labraks Pieczony Na Patelni
Pan-pieczony Miso-marynowany labraks wymaga ok. 4 godziny i 35 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 414 kalorii, 34g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 3,84 zł za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz pastę miso, cukier, pastę miso i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać świeży korzeń imbiru, możesz podążać za tym daniem głównym z Bez mąki migdałowe ciasteczka imbirowe jako deser. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Miso - marynowany okoń morski, Mcdevitt ' s Miso-Marinated Sea Bass, oraz Miso Sea Bass.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.