La Mariana Surf And Turf Combo

La Mariana Surf And Turf Combo
La Mariana Surf And Turf Combo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 47g białka, 203g tłuszczu i w sumie 2695 kalorii. Ten przepis służy 4. Za $9.9 za porcję, ten przepis okładki 56% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka masła, cebulki czosnku, bulionu wołowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać sól, możesz podążać za tym daniem głównym z Przepis Na Obroty Jabłek jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 2 godziny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 72%. Spróbuj Surf & Turf, Surf And Turf dla dwojga, oraz Surf And Turf Burgers dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Sos imbirowy: w rondelku dusić białe wino i świeży imbir na średnim ogniu, aż redukcja będzie prawie sucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj sok claim, bazę z małży i śmietanę. Doprowadzić do wrzenia. W osobnym rondlu zrób zasmażkę, topiąc masło, a następnie powoli dodając mąkę, aż masa będzie prawie złotobrązowa. Nie palić. Powoli wmieszaj SOS imbirowo-śmietanowy do zasmażki. Odcedź gorącą mieszankę do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
SOS burgundzki: w rondelku dusić wino burgundzkie, ziarna czarnego pieprzu, szalotkę i czosnek na średnim ogniu, aż redukcja będzie prawie sucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Dodaj przecier pomidorowy i bulion wołowy, doprowadzając do wrzenia. W osobnym rondlu zrób zasmażkę, topiąc masło, a następnie powoli dodając mąkę, aż masa będzie prawie złotobrązowa. Nie palić. Powoli wmieszaj SOS Burgundowy do zasmażki. Odcedź gorącą mieszankę do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego
Bulion WołowyBulion Wołowy
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Posmaruj rybę oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2
Posyp lekko solą i pieprzem. Grilluj na średnio gorącym ogniu przez 4 minuty z każdej strony, aż będzie nieprzezroczysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1
Usuń cały nadmiar tłuszczu ze steku. Dopraw do smaku solą i świeżo zmielonym pieprzem. Grilluj na średnio gorącym ogniu do pożądanego wysmażenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały RyżDo Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Na gorącym talerzu nałóż na środek talerza puree czosnkowe. Basen SOS bordowy i sos imbirowy na talerzu po przeciwnych stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
3
Umieść stek z Nowego Jorku i Onagę częściowo na słodkich ziemniakach i na odpowiednich sosach. Drybluj dodatkowy sos Burgundowy na steku i sos imbirowy na Onaga.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
4
Połóż świeże warzywa na parze z boku i udekoruj talerz smażonym imbirem lub cienko pokrojonym papierem smażonymi krążkami cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
W dużym garnku zagotuj 1/2 cala wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
6
Umieść warzywa w koszu do gotowania na parze i przykryj przez 5 do 6 minut lub do uzyskania pożądanej czułości. Lekko wrzucić roztopione masło i posypać solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
7
Obierz, pokrój i gotuj na parze słodkie ziemniaki z Okinawy do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
8
Wyjmij do miski. Zetrzyj pieczony czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu DelikatesowegoCienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Dodaj żądaną ilość gęstej śmietany i masła do ziemniaków i zacieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
10
Dodaj tłuczony pieczony czosnek i wymieszaj. Dopraw do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu DelikatesowegoCienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego

Składniki

227Orzechy dowolne (posiekane)różne świeże warzywa dla dzieciróżne świeże warzywa dla dzieci1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)podstawa z małży, opcjonalniepodstawa z małży, opcjonalnie4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibulion wołowybulion wołowy8pieprz czarny cały, rozgniatanypieprz czarny cały, rozgniatany2(zima)2 oliwki nadziewane pimiento2 oliwki nadziewane pimiento4(zima)masło, roztopionemasło, roztopione227Orzechy dowolne (posiekane)2 oliwki nadziewane pimiento2 oliwki nadziewane pimiento4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikrewetki (21 do 25 sztuk), obrane i pozbawione żyłek, z ogonamikrewetki (21 do 25 sztuk), obrane i pozbawione żyłek, z ogonami4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeże wiśnie Rainier, wypestkowane i przekrojone na połówkiświeże wiśnie Rainier, wypestkowane i przekrojone na połówki2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwytrawne białe winowytrawne białe wino3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna28Orzechy dowolne (posiekane)starty lub posiekany świeży imbirstarty lub posiekany świeży imbir1cała cebula czosnkowa, pieczona na złoty kolorcała cebula czosnkowa, pieczona na złoty kolor2goździkiczosnek posiekanyczosnek posiekany596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyJulienned smażony imbir lub cienkie papierowe smażone krążki cebuli, do dekoracjiJulienned smażony imbir lub cienkie papierowe smażone krążki cebuli, do dekoracji4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyświeżo zmielony pieprzświeżo zmielony pieprz4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySólSól4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i świeżo zmielony pieprzSól i świeżo zmielony pieprz2goździkiszalotka posiekanaszalotka posiekana454Orzechy dowolne (posiekane)steki premium New Yorksteki premium New York61 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejSłodkie ziemniaki z Okinawy (fioletowe)Słodkie ziemniaki z Okinawy (fioletowe)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)2 1/2 szklanki kefalotyri lub kasseri, startego2 1/2 szklanki kefalotyri lub kasseri, startego4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwino burgundzkiewino burgundzkie454Orzechy dowolne (posiekane)fresh onaga, skin on (substitute pink snapper, opakapaka)fresh onaga, skin on (substitute pink snapper, opakapaka)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia54
Magazyn