Kwiaty cukinii nadziewane Krabem z sosem maślanym musztardowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj nadziewanych Krabem kwiatów cukinii z sosem musztardowym. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 313 kalorii, 18g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na $3.15 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 23 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, masło, crème fraîche i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć creme fraiche można śledzić to danie główne z Ciasto Brzoskwiniowo-Kremowe Fraiche jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Kwiaty cukinii nadziewane Krabem z sosem maślanym musztardowym, Krab nadziewane cukinia kwiaty przepis, oraz Nadziewane Kwiaty Cukinii dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszać mięso krabowe, Creme fraîche, sok z cytryny i skórkę oraz szczypiorek. Doprawić do smaku solą, białym pieprzem i piment D ' Espelette. Za pomocą małej łyżki lub torebki, delikatnie napełnić każdy kwiat cukinii trzy czwarte pełne mieszaniną kraba.
Doprowadzić wodę do wrzenia w dużym rondlu na średnim ogniu i ubić w maśle 1 łyżkę na raz, aż całe masło jest emulgowany.
Ubić w obu musztardach i doprawić do smaku solą i pieprzem. Odstawić SOS maślany na bok i ogrzać.
Umieść duży garnek wypełniony 2 cale wody na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia.
Nadziewane kwiaty cukinii umieścić we wkładce do parownika, a następnie umieścić parownik w garnku. Przykryć i parować, aż nadzienie kraba będzie gorące, około 3 minut.
Umieść 3 kwiaty cukinii na każdym z 4 talerzy. Szczypiorek wymieszać z sosem maślanym musztardowym, łyżką sosu nad i wokół nadziewanych kwiatów i podawać natychmiast.
Reprinted with permission from Avec Ripert: a Culinary Journey with Eric Ripert by Eric Ripert with Angie Mosier and Soa Davies, (C) 2010 John Wiley & Sons, Inc.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to od A do Z Chardonnay. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.