Kuskus z warzywami wiosennymi

Kuskus z wiosennymi warzywami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 880 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.97 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz karczochy dla dzieci, sól, kuskus i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kuskus, możesz podążać za tym daniem głównym z Mus Z Mango Kuskus jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Izraelski Kuskus z Pesto i warzywami wiosennymi, Kuskus Izraelski z szafranem, oliwkami i warzywami wiosennymi, oraz Duszone jagnięce golonki z wiosennymi warzywami i wiosenną Gremolatą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kuskus wkładamy do szerokiego naczynia żaroodpornego i stopniowo dodajemy tę samą objętość osolonej wody, mieszając tak, aby równomiernie się wchłonął. Po około 10 minutach, gdy kuskus stanie się pulchny i prawie miękki, dodaj 3 łyżki oliwy z oliwek i natrzyj kuskus między ręce, aby przewietrzyć go i rozbić wszelkie grudki. Można to zrobić z wyprzedzeniem, a następnie podgrzać przez 20 do 30 minut przed podaniem w piekarniku rozgrzanym do 204°, aż będzie gorący na parze. Dla bulionu, doprowadzić bulion do wrzenia, a następnie dodać fasolę fava; szalotki, przycięte ich zielone końce i pokrojone; i karczochy, pokrojone na pół lub ćwiartki, i gotować przez 10 minut, lub do miękkości. Doprawić solą i pieprzem, biorąc pod uwagę słoność kostek bulionowych.
Dodać groszek i gotować przez 5 protokół, lub aż będą po prostu miękkie. Wymieszaj zioła, zanim będziesz gotowy do podania.
Przed podaniem napełnić widelcem kuskus, rozbijając wszelkie grudki i wymieszać z pozostałą oliwą z oliwek. Ułóż warzywa na wierzchu i podaj bulion w misce, aby każdy mógł sobie pomóc.
Można rozpuścić w kuskusie na końcu (4 łyżki stołowe) masła i pominąć oliwę z oliwek.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;