Kuskus z karmelizowaną cebulą i kozim serem
Kuskus z karmelizowaną cebulą i kozim serem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 198 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cienko cebuli, oliwy z oliwek, koziego sera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest solidne. Podobne przepisy to Karmelizowany Dip Cebulowo-Kozi, Karmelizowany Dip Z Cebulą I Kozim Serem, oraz Karmelizowane tarty z cebulą i kozim serem.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na średniej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj pokrojoną cebulę, i smażyć 7 minut lub aż rumiane.
Połączyć kuskus i czosnek pieprz w średniej misce; top z cebulą i serem.
Miejsce bulion w kuchence mikrofalowej bezpieczne miarki; kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 2 1/2 minut lub do gorąca. Powoli polewaj mieszaninę kuskusu. Przykryć; odstawić 5 minut. Puch z widelcem, podrzucając, aż dobrze połączone.