Przepis kuskus Tabbouleh jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super wegańskie opcja dla miłośników Środkowo-Wschodniej żywności. Ten przepis służy 6. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz kuskus, pomidorki koktajlowe, ogórek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kuskus Tabbouleh, Kuskus Tabbouleh, oraz Izraelska Tabbouleh Kuskus dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średnim rondlu zagotować 1 szklankę wody i stopniowo wymieszać z kuskusem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić 5 minut.
3
Przenieść do średniej miski i puch widelcem. Wymieszać pomidory i pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Podawać natychmiast, lub przechowywać w lodówce, pokryte, 1 godzina, aby umożliwić smaki do mieszania.