Kuskus Morelowy

Kuskus Morelowy
Morelowy kuskus może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 311 kalorii. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 25 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, kuskus, migdały i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest solidne. Podobne przepisy to Kuskus Morelowy, Kuskus Morelowy, oraz Kuskus Morelowy Curry.

Instrukcje

1
W średnim rondlu dodaj 2 ilość oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj czerwoną cebulę, morele i migdały i saute delikatnie na małym ogniu, aż półprzezroczyste i lekko pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
MorelaMorela
MigdałyMigdały
3
Dodaj kuskus, a następnie wrzuć do ciepłego bulionu z kurczaka. Wymieszać widelcem do połączenia, dodać skórkę z cytryny i przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
KuskusKuskus
4
Odstawić na 10 minut, a następnie odkryć i dodać szalotki, mięta, i kolendry. Puch znowu widelcem. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Wrzucić delikatnie połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Zielona CebulaZielona Cebula
KolendraKolendra
MiętaMięta
5
Podawać w rodzinnym stylu na dużym talerzu i udekorować świeżą kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W27 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn