Kuskus i letnie warzywa Sauté
Kuskus i letnie warzywa Sauté mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, kuskus, ziarna kukurydzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Letnie Saute Warzywne, Kukurydza i letnie warzywa Sauté, oraz Smażony Halibut z letnim warzywnym smażeniem.
Instrukcje
Kuskus gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz. Trzymaj kuskus ciepły.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cukinię i cebulę; smażyć 3 protokół lub do miękkości. Wymieszać kuskus i kukurydzę; gotować 1 minutę lub do całkowitego ogrzania. Wymieszać z solą i czarnym pieprzem.