Kuskus i glazurowany kurczak
Kuskus i glazurowany kurczak to bezmleczne przepis z 2 porcjami. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 409 kalorii, 31g białka, oraz 5G tłuszczu. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Mieszanka konfitur morelowych, bulion drobiowy o mniejszej zawartości sodu, morele i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest solidne. Podobne przepisy to Morelowo-glazurowane piersi z kurczaka z migdałowym kuskusem, Ananasowo-glazurowane piersi z kurczaka z kuskusem Pilaf, oraz Łosoś glazurowany z kuskusem.
Instrukcje
Kurczaka posypać solą i pieprzem.
Rozgrzać olej w małej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać kurczaka, i gotować 4 protokół lub aż gotowe, obracając po 2 protokół.
Połącz konfitury i ocet w misce; dodaj kurczaka. Trzymaj ciepło.
Dodaj bulion do patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki; dodać morele. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 2 minuty. Stopniowo mieszać kuskus; top z mieszaniny kurczaka.
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić 5 minut. Puszysty kuskus widelcem.