Kury Miodowo-Cytrynowe
Kury miodowo-cytrynowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.07 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 565 kalorii, 40g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, miód, margarynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć margarynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Icebox jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest solidne. Spróbuj Kury kornwalijskie marynowane w miodzie i kokosie, Kury Polne Z Marynatą Miodowo-Limonkową, oraz Grillowane kury kornwalijskie z musztardą miodowo-Kolendrową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usunąć podroby z kur; rezerwy do innego użytku. Kury opłukać pod zimną bieżącą wodą i osuszyć. Podziel każdą kurę na pół wzdłuż, za pomocą noża elektrycznego.
Posypać równomiernie pieprzem.
Kury umieścić, ściąć bok w dół, na stojaku brojlerów patelni pokrytej sprayem do gotowania.
Miód i kolejne 3 składniki połączyć w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Kury szczotkować połową mieszanki miodu.
Piec w temperaturze 350 przez 20 minut.
Zmiksować z dodatkową mieszaniną miodu i piec dodatkowe 30 do 35 minut lub do czasu, aż kury zostaną zrobione, fastrygowanie często z pozostałą mieszaniną miodu.
Kury przenieść na półmisek. W razie potrzeby podawać z dzikim ryżem i udekorować świeżymi ziołami.